Hallin rakentaminen – näin se toteutuu

Suosittelemme valitsemaan ammattilaisten toteuttaman, kestävä teräshallin 

Kaarirakenteen tiivis ja yhtenäinen kaarihalli syntyy tarkalla konesaumauksella. Kaaret kasataan maassa muutaman kaaren levyisiksi lohkoiksi, nostetaan paikalleen sekä kiinnitetään sokkeliin asennettavaan kiinnityslistaan.

Asennuksen jälkeen kaarilohko kiinnitetään paikalleen siten, että se konesaumataan kiinni edelliseen lohkoon. Lopuksi päädyt tehdään samasta teräksestä profiloimalla, taivuttamatta profiilia kaareksi. Oviaukkoihin asennetaan pieliprofiilit ja ovet laitetaan paikoilleen. Näin kaarihalli valmistuu nopeasti ja tehokkaasti sekä on asiakkaan käytössä pian hankkeen aloittamisen jälkeen. Nosto-ovet toimittaa yhteistyökumppanimme Doorway Oy ja taiteovet ProDoor Oy.

Varsinaisen kaarihallin asennusaika on hallista riippuen muutamasta päivästä viikkoihin. Pystymme siis toimittamaan teräsrakenteisen kaarihallin nopeaankin tarpeeseen. Mikäli toimitukseen sisältyy myös maanrakennus- ja perustustöitä tai taloteknisiä asennuksia, arvioimme hankkeen kokonaiskeston tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

SELKEÄ PROJEKTIMALLI TEKEE hallin rakentamisesta HELPPOA


Haluatko hallin rakentamisen hoituvan helposti ja siirtää vastuun siitä kokonaan meille? Kaarihallirakentamisen ammattilaisina pystymme toteuttamaan tarpeita vastaavan kokonaisuuden hallitusti ja kustannustehokkaasti.


Meiltä saat laadukkaasti kaiken suunnittelusta lopputarkastukseen sisältäen tapauskohtaisesti myös vastaavan työnjohtajan palvelut. Sinä voit keskittyä omaan toimintaasi ja luottaa siihen, että hanke hoituu ammattilaisten käsissä valmiiksi asti.


Jos haluat itse vastata hankkeen joistakin osa-alueista, kuten maanrakennus-, perustus- ja LVIS-töistä, voimme toimia osana omaa rakennusprojektiasi. Kumman tahansa toteutustavan valitsetkin, olemme todistetusti luotettava ja osaava kumppani.


Selkeä projektimallimme tarjoaa etuja niin rakentamisen ammattilaiselle kuin kokemattomallekin rakennuttajalle.

  • Kaarihallin toteutus Avaimet Käteen -palveluna tai osin itse tehden
  • Saat täsmällisen ja kilpailukykyisen tarjouksen valitsemallasi toimitussisällöllä
  • Projektisi pysyy sovitussa budjetissa ja aikataulussa
  • Valmis rakennus on sopimuksen mukainen ja vastaa käyttökohteen vaatimuksia
  • Kaarirakenne kantaa vastuun toimitussopimuksen mukaisesta toteutuksesta
  • Moitteeton työn jälki ja rakentamisen korkea laatu

Meille Kaarirakenteessa asiakastyytyväisyys on erityisen tärkeää. Useat tyytyväiset asiakkaamme kertovat projektinjohtomallimme toimivuudesta!


Hallin rakentamisen eteneminen

HALLIN RAKENTAMISEN SUUNNITELMAT JA MUU DOKUMENTOINTI

Toimitukseemme sisältyvät aina pääpiirustukset rakennusluvan hakemista varten, rakennesuunnitelmat laskelmineen sekä muut viranomaisten vaatimat selvitykset. Luovutusvaiheessa toimitamme tuotteistamme kattavat tiedot kohteen huoltokirjaa varten. Avaimet Käteen -toimituksissa laadimme rakennukselle koko huoltokirjan ja kattavan luovutusmateriaalin.


USEITA PERUSTUSRATKAISUJA

Tarjoamme hallitoimitukseesi myös perustukset tarpeesi mukaan. Valittavanasi on useita erilaisia perustusratkaisuja, joista osa on tarkoitettu erityisesti maan pinnalle toteutettavaksi ja osa perinteisesti maahan upotettavaksi.


HALLI PÄÄDYILLÄ TAI ILMAN

Hallimme soveltuu hyvin myös erilaisiin pysyviin sääsuojauksiin, jolloin hallin päädyt voidaan jättää kokonaan pois. Näin kummastakin päästä on vapaa kulku koko hallin leveydeltä.


HALLIN KONDENSIOSUOJAUS

Halleihin, joihin ei tule lämmöneristystä ja joissa kondensoimista ei sallita, ruiskutamme kondensiosuojan. Suoja ehkäisee kondensioveden tippumisen katosta. 


SAATAVANA MYÖS LÄMPÖERISTETTYNÄ – LÄMPIMÄN HALLIN RAKENTAMINEN

Itsekantavia teräskaarihalleja on saatavana myös lämpöeristettyinä. Lämpimien ja puolilämpimien hallien lämpöerityksen toteutamme ruiskutettavalla polyuretaanieristeellä. Polyuretaanieristeen paksuutta säätämällä voidaan määrittää rakenteelle riittävä lämmönläpäisykerroin (U-arvo) eri käyttötarkoituksiin. Tämän päälle ruiskutetaan tarvittaessa palosuojakäsittely, joka täyttää rakennuksen käyttötarkoituksen ja koon mukaan määräytyvät palomääräykset.


HALLIN TALOTEKNIIKKAJÄRJESTELMÄT

Tarjoamme hallitoimituksiimme tarvittaessa myös kaikki tarvittavat talotekniikkajärjestelmät (LVIS) suunnittelusta toteutukseen. Nämä osa-alueet voit halutessasi myös tehdä itse tai teettää erillisurakoina, mikäli toimitamme pelkän kaarihalliosuuden.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirjeemme sekä tuote-esitteemme