Asiakaskokemukset

Antti Hemming, Tapojärvi Oy


“Nopeus.” 


Nopeus on sana, jolla Antti Hemming Tapojärvi Oy:ltä kuvailee Kaarirakennetta. “Nopeus on Kaarirakenteen valttikortti.”

Vuosien 2018 ja 2019 vaihteessa suomalainen kaivos- ja tehdaspalvelujen erityisosaaja sekä kiertotalouden edistäjä Tapojärvi Oy sai Sotkamoon 250 neliöisen kaarihallin. Halli toimii huolto- ja korjaushallina Tapojärven erilaisille koneille. “Hankkeen aikana kaikki onnistui hienosti. Mitään ei olisi tarvinnut tehdä toisin.” Antti sanoo.


Antin mukaan Kaarirakenteen toimittamaan kaarihalliin päädyttiin, koska halli tarvittiin nopeasti ja helposti. Koneiden päivittäinen korjaus- ja huoltotoiminta vaati kattoa päänsä ylle. “Me valitsimme Kaarirakenteen, sillä toimitusaika oli nopea. Meillä on myös useita erilaisia halleja, muttei yhtään kaarihallia. Halusimme kokeilla uudenlaista halliratkaisua. Meitä miellytti myös se, että toimitussisällön saimme valita itse.”


“Olen kyllä tyytyväinen, ihan kaikin puolin.” Antti naurahtaa ja jatkaa “Kaikki tarpeellinen tieto saatiin, ja hallista tuli juuri toivotunlainen. Kaarirakenne onnistui meidän tapauksessamme hyvin.”


VILLE VINNIKAINEN, VIHANNES VINNIKAINEN OY


Maanviljelijä Ville Vinnikainen sai tilalleen elokuussa 2019 noin 500 neliöisen hakevaraston Forssaan.


Ville ja hänen vaimonsa Virpi omistavat vihannestilan, ja tontille tarvittiin säilytystilaa hakkeelle. Ville päätyi Kaarirakenteen toimittamaan kaarihalliin, sillä rakennustapa tuntui helpolta, eikä omalle työpanokselle hallihankkeessa olisi tarvetta.


“Ei siinä oikeastaan edes yllättänyt mikään, halli oli sellainen kuin olin ajatellutkin. Pystytys, niin kuin kaikki muukin, sujui hyvin.” Ville tuumaa. “Sokkelit tuli Kaarirakenteen toimittamana, mutta ne me asensimme itse. Nekin saatiin turvallisesti paikalleen.”
Ville on tyytyväinen myös hallihankkeen onnistumiseen. “Hallihanke onnistui mielestäni hyvin. Asentajat tulivat sovittuna päivänä ja aikataulu piti. Saatiin halli valmiiksi ovia myöten luvatussa ajassa. Kaikki oli juuri niin kuin oli sovittu.” Ville kertoo. Hän sanoo myös olevansa tyytyväinen siihen kohteluun, jota hallihankkeen aikana sai. “Yhteyttä pidettiin ja tietoa tuli tarpeeksi. Kaikki oli selvää.”


Hakevarastona toimivassa hallissa ei Villen mukaan tule joka päivä käytyä, mutta halli hoitaa hommansa hienosti. “Käyttötarkoitukseensa se on hyvä. Juuri sopiva siihen tarkoitukseen, mitä pitikin.” Hallissa mahtuu hienosti käymään esimerkiksi traktorilla.


“Halli on sellainen, mitä halusinkin, ja vastaa sille määrättyä käyttökohdetta. Kaarirakenne osasi olla ratkaisu minun tarpeeseeni.” Ville toteaa.Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Blogi

Tilaa uutiskirjeemme sekä tuote-esitteemme