Kontit, moduulitilat ja muut oheistuotteet 

Hallilämmitys ja betonielementit – varustele halli käyttötarpeesi mukaan 

Kaarirakenne suunnittelee ja toteuttaa myös itsekantavia kaarihalleja täydentäviä ratkaisuja. Hallin teräsosien lisäksi toimitamme oheistuotteita käyttötarpeen mukaan räätälöitynä kaikkialle Suomeen. Tarjoamme asiakkaillemme nopeaa ja kustannustehokasta palvelua.

Tuotteisiimme kuuluu esimerkiksi betonisokkeleita, ovia sekä muita täydentäviä rakennusosia. Toteutamme myös halleihimme tarvittavat toimisto- ja sosiaalitilat käytännöllisillä ja kätevillä moduulitilaratkaisuilla. Kauttamme saat myös laadukkaat toimisto-, sosiaalitila- ja neuvottelutilat erillistoimituksina.

Oheistuotteisiimme kuuluvat

  • Lämmityslaitteet
  • Kontit ja moduulitilat
  • Suunnitelmien mukaiset LVIS-toteutukset
  • Led-valaistusratkaisut
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monikäyttöiset betonielementit

Betonielementit ovat tukirivallisia L-perustuselementtejä, jotka kestävät erityisen suuria kuormia. Betonielementtejä käytetään laajasti sekä maataloudessa että teollisuudessa. Ne sopivat useisiin eri käyttötarkoituksiin, kuten varastointiin, maanpaineseinäksi, tukimuuriksi, perustukseksi ja lantalan sekä laakasiilon seinäksi.

Toimitamme betonielementtejä pääsääntöisesti hallitoimitusten yhteydessä, mutta kannattaa kysyä myös pelkkää elementtitoimitusta tarpeen niin vaatiessa. Elementtimallimme on erittäin kilpailukykyinen kaikilta ominaisuuksiltaan. Korkea laatu, helppo asennettavuus ja edullinen hinta on niitä adjektiiveja, joilla asiakkaamme ovat elementtejä kuvailleet. Olemme räätälöineet betonielementtejä Kaarirakenteen tuotteisiin sopiviksi ja tehneet niihin liittyvää kehitystyötä hyvässä yhteistyössä valmistajan kanssa.

Moduulitilamallisto

Moduulitilamallisto

Valitse hallilämmitys ja hyvästele kylmyys

Lämmitinmallisto

Tilaa uutiskirjeemme sekä tuote-esitteemme