Teräshalli - monikäyttöistä, helppoa rakentamista

Meiltä itsekantavat teräskaarihallit edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen.

Kaarirakenteen teräshalli soveltuu lähes minne tahansa ja mille toimialalle tahansa, missä tarvitaan kestävää säänsuojaa. Teräshalliemme käyttökohteita on muun muassa maa- ja metsätalouden tarpeissa kone-, varasto- ja tuotantotiloina, infra- ja kaivosalan yrityksillä sekä koneurakoitsijoilla kiviaines- ja kalustovarastoina että huoltohalleina.

Hallien käyttökohteet ovat lähestulkoon rajattomat, sillä ne ovat erittäin hyvin muunneltavissa. Tutustu tällä sivulla hallien käyttömahdollisuuksiin tarkemmin ja kysy sopivaa toteutusta itsellesi!


Mitä muita etuja teräshallit tarjoavat?

Muuntautumiskyvyn lisäksi teräshalliemme ehdoton etu on niiden rakentamisen vaivattomuus tilaajalle sekä kustannustehokkuus. Nopea halliratkaisumme valmistuu ripeimmillään jopa muutamassa päivässä. Toteutus ja toimitus on mahdollista räätälöidä tarpeidesi mukaan, sillä toteutamme teräshallimme aina asiakkaan oman käyttötarpeen mukaisesti. Tällöin rakennus kestää käyttöä ja aikaa suunnitellussa tarpeessa.

Valttina Kaarirakenteen hallirakentamisessaovat myös betoniset perustuselementit, sillä samalla perustuksella pystytään hoitamaan sekä rakennuksen perustaminen että mahdollisesti tarvittava paineseinä. Paineseinällä on merkittävä rooli varsinkin lantalan, hake-, vilja-, kiviaines- ja hiekkavaraston toiminnassa sekä kestävyydessä.

Itsekantavan teräsrakenteemme ansiosta pilarit, palkit ja ristikkorakenteet eivät ole esteenä hallin toiminnoille. Teräshallin koko tila on vapaasti käytössä, mikä puolestaan helpottaa niin suurien koneiden käyttöä kuin kipattavan materiaalin käsittelyä.

Perustuselementit ja avoin korkea tila antavat teräskaarihalleillemme monikäyttöisyyttä myös silloin, kun rakennuksen käyttötarkoitus muuttuu esim. konehallista kiviainesvarastoksi.

Halleihin on mahdollista tilata täydentäviä ratkaisuja. Kaarihallien toimintaa monipuolistavina ratkaisuina toimivat lämmityslaitteet sekä muunneltavat moduulikontit toimisto- ja sosiaalitiloiksi. Meiltä saat myös nykyaikaiset led-valaistusratkaisut. Tutustu mahdollisuuksiin tarkemmin Oheistuotteet-sivulla.


Avaimet käteen tai pelkkä kaarien asennus

Valitse Avaimet Käteen -toimitus tai pelkkä teräskaarien asennus valmiiden perustusten päälle. Toimitamme itsekantavia

kaarihalleja luotettavasti kaikkialle Suomeen. Hoidamme joustavasti sekä hallin suunnittelun että toteutuksen – tarpeesi mukaan. Lue lisää hallirakentamisesta.

Teräshallin käyttökohteita

Kyseisissä käyttökohteissa teräskaarihalli voi toimia monessa tarkoituksessa. Esimerkiksi hakevarastona, konehallina, varastohallina tai erilaisten karjatilojen tuotantohalleina.

Teräshallejamme toimitetaan myös kondenssisuojattuina sekä lämpöeristettyinä. Millainen kohde ja tarve juuri teillä olisi? Ota yhteyttä, niin suunnittelemme mielellämme juuri teille sopivaa ratkaisua. Tarjoamme mielellämme suunnitelmien pohjalta halliratkaisuamme ja voimme jatkaa projektin etenemisen parissa, mikäli tarjouksemme miellyttää teitä. Kun saatte meiltä
edullisen tarjouksen niin voitte olla varmoja, että hintalupauksemme pitää!


Se suojaa, se kestää

Kaarirakenteen kaarihallit tehdään kirjaimellisesti teräksenlujiksi – ja varsin nopeasti sekä edullisesti.

Hallin tilaaminen on helppoa asiakkaalle, sillä meiltä onnistuu täyden palvelun toteutus suunnittelusta rakentamiseen
yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan.

Kun tilaat hallin meiltä, voit luottaa sen kestävän ja toimivan siinä käyttötarkoituksessa, mihin olet sen tilannutkin. Käytämme valmistuksessa materiaaleja ja työtapoja, jotka takaavat erinomaisen lopputuloksen.

Monet asiakkaamme ympäri Suomen ovat luottaneet halleihimme – toivotamme myös teidät lämpimästi tervetulleeksi
asiakaskuntaamme!


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirjeemme sekä tuote-esitteemme