Teräshalli sopii todella moneen eri käyttötarkoitukseen

Olemme rakentaneet teräshalleja usean vuoden ajan ja todella laajalla skaalalla eri käyttötarkoituksiin. Voidaan siis pääpiirteisesti ajatella, että teräshalli sopii melkein mihin käyttötarkoitukseen tahansa. Lue tältä sivulta lisätietoja teräshalleistamme ja ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää teräshallin rakentamisesta sinun käyttötarkoitukseesi.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Meiltä saat itsekantavia teräshalleja edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen

Kaarirakenteen teräshalli soveltuu lähes minne tahansa ja mille toimialalle tahansa, missä tarvitaan kestävää säänsuojaa. Teräshalliemme käyttökohteita on muun muassa maa- ja metsätalouden tarpeissa kone-, varasto- ja tuotantotiloina, infra- ja kaivosalan yrityksillä sekä koneurakoitsijoilla kiviaines- ja kalustovarastoina että huoltohalleina. Myös kiertotalousalan yritykset käyttävät teräshallejamme erilaisten jätteiden käsittelyssä sekä varastoinnissa

Hallien käyttökohteet ovat lähestulkoon rajattomat, sillä ne ovat erittäin hyvin muunneltavissa. Tutustu tällä sivulla hallien käyttömahdollisuuksiin tarkemmin ja kysy sopivaa toteutusta itsellesi!


Katso alla olevalta videolta, kuinka teräskaarihallin pystytys tapahtuu

Mitä hyötyjä teräshallit tarjoavat?

Muuntautumiskyvyn lisäksi teräshalliemme ehdoton etu on niiden rakentamisen vaivattomuus tilaajalle sekä kustannustehokkuus. Nopea halliratkaisumme valmistuu ripeimmillään jopa muutamassa päivässä. Toteutus ja toimitus on mahdollista räätälöidä tarpeidesi mukaan, sillä toteutamme teräshallimme aina asiakkaan oman käyttötarpeen mukaisesti. Tällöin rakennus kestää käyttöä ja aikaa suunnitellussa tarpeessa.

Valttina Kaarirakenteen hallirakentamisessaovat myös betoniset perustuselementit, sillä samalla perustuksella pystytään hoitamaan sekä rakennuksen perustaminen että mahdollisesti tarvittava paineseinä. Paineseinällä on merkittävä rooli varsinkin kiviaines- ja hiekkavaraston, hakevaraston tai jätteenkäsittelyn toiminnassa sekä kestävyydessä.

Itsekantavan teräsrakenteemme ansiosta pilarit, palkit ja ristikkorakenteet eivät ole esteenä hallin toiminnoille. Teräshallin koko tila on vapaasti käytössä, mikä puolestaan helpottaa niin suurien koneiden käyttöä kuin kipattavan materiaalin käsittelyä.

Perustuselementit ja avoin korkea tila antavat teräskaarihalleillemme monikäyttöisyyttä myös silloin, kun rakennuksen käyttötarkoitus muuttuu esim. kone- ja huoltohallista maa-ainesvarastoksi.

Teräshalleihin on mahdollista tilata täydentäviä ratkaisuja. Kaarihallien toimintaa monipuolistavina ratkaisuina toimivat lämmityslaitteet sekä muunneltavat moduulikontit toimisto- ja sosiaalitiloiksi. Meiltä saat myös nykyaikaisten led-valaistusratkaisujen lisäksi kokonaisvaltaisen sähköistyksen teräshalliisi. Tutustu mahdollisuuksiin tarkemmin Oheistuotteet-sivulla.


Avaimet käteen tai pelkkä kaarien asennus – sinä valitset

Valitse Avaimet Käteen -toimitus tai pelkkä teräskaarien asennus valmiiden perustusten päälle. Toimitamme itsekantaviakaarihalleja luotettavasti kaikkialle Suomeen. Hoidamme joustavasti sekä hallin suunnittelun että toteutuksen – tarpeesi mukaan. Lue lisää teräshallien rakentamisesta.

Teräshallin käyttökohteita
 • Kyseisissä käyttökohteissa teräskaarihalli voi toimia monessa tarkoituksessa. Esimerkiksi hakevarastona, konehallina, varastohallina tai erilaisten karjatilojen tuotantohalleina.

  Teräshallejamme toimitetaan myös kondenssisuojattuina sekä lämpöeristettyinä. Millainen kohde ja tarve juuri teillä olisi? Ota yhteyttä, niin suunnittelemme mielellämme juuri teille sopivaa ratkaisua. Tarjoamme suunnitelmien pohjalta teräshalliratkaisuamme ja voimme jatkaa projektin etenemisen parissa. Kun saatte meiltä tarpeenne mukaisen tarjouksen niin voitte olla varmoja, että hintalupauksemme pitää!

  Teräshalli suojaa ja kestää

  Kaarirakenteen teräksestä tehdyt kaarihallit tehdään kirjaimellisesti teräksenlujiksi – ja varsin nopeasti sekä edullisesti.

  Teräshallin tilaaminen on helppoa asiakkaalle, sillä meiltä onnistuu täyden palvelun toteutus suunnittelusta rakentamiseen yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan.

  Kun tilaat hallin meiltä, voit luottaa sen kestävän ja toimivan siinä käyttötarkoituksessa, mihin olet sen tilannutkin. Käytämme valmistuksessa materiaaleja ja työtapoja, jotka takaavat erinomaisen lopputuloksen.

  Monet asiakkaamme ympäri Suomen ovat luottaneet halleihimme – toivotamme myös teidät lämpimästi tervetulleeksi asiakaskuntaamme!


  Teräshallin hinta ei valitettavasti ole yksinkertainen asia

  Teemme kaikki teräshallit avaimet käteen -periaatteella juuri sinun tarpeiseesi sopivaksi, näin ollen teräshallin tarkkaa hintaa on valitettavasti mahdotonta sanoa etukäteen. Jokaisella meillä on erilaiset tarpeet hallin suhteen ja esim. maasto, johon halli rakennetaan on aina uniikki. Olemme kuitenkin kirjoittaneet artikkelin aiheesta, josta saat lisätietoja aiheesta: Mistä teräshallin hinta muodostuu?


  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Tilaa uutiskirjeemme sekä tuote-esitteemme