Konehallit, huoltohallit sekä varastot

Konehallit maanrakentamiseen ja infrarakentamiseen avaimet käteen -ratkaisuna.

Kaarirakenne suunnittelee ja rakentaa teräshalleja maanrakennusalan ja infrarakentamisen vaativiin tarpeisiin. Teräksenlujat ja itsekantavat konehallit soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin huoltohallista varastointiin. Konehalli on nopea ja kustannustehokas ratkaisu saada kestävää säänsuojaa sinne, missä sitä tarvitaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

MAANRAKENNUSALAN KÄYTTÖKOHTEITA KONEHALLILLE

  • Hiekkavarasto
  • Kalustohalli
  • Kiviainesvarasto
  • Konehalli
  • Korjaamo- ja huoltohalli
  • Kuorma-autohalli
  • Maa-ainesvarasto
  • Pesuhalli
  • Porakaluston huolto- ja säilytyshalli
  • Suolavarasto
Konehalli Konehalli

Konehalli joka kestää

Tekemämme hallit sopivat mainiosti myös konehalliksi. Kaikki tekemämme konehallit suunnitellaan aina viimeisen päälle käyttötarkoituksen mukaan, joten sitä kautta pystymme räätälöimään tekemästämme juuri sellaisen konehallin kuin sinulle tulee tarpeeseen. Näin ollen ei tarvitse tyytyä konehallin osalta niin sanottuun kompromissiratkaisuun ja saat sen Avaimet Käteen -toteutuksena. Korkealaatuinen konehalli pitää kaikki koneesi niille tarkoitetussa suojassa, jossa niiden huoltaminen ja varastoiminen onnistuu vaivattomasti. Isot koneet säältä suojaan.


Konevarasto pitää koneesi ruodussa

Esimerkiksi teollisuuden tai maatalouden konevarasto pitää huolen töissäsi tarvitsemiesi koneiden hyvästä varastoinnista. Voit säilyttää konevarastossa myös muita tarvisemiasi tarvikkeita ja samalla se voi toimia huoltohallina esim. kuorma-autolle, pyöräkuormaajalle, traktorille, puimurille tai muille suurille sekä pienille koneille.


maa-ainesvarasto Maa-ainesvarasto

KALUSTON, KONEIDEN JA MAA-AINESTEN VARASTOINTI

Teräskaarihalleja käytetään esimerkiksi maanrakennuskaluston säilytyksessä, huollossa sekä pesussa. Katon ja seinien suojassa koneet ovat turvallisesti tallessa ympäri vuoden. Itsekantava teräskaarihalli sopii lisäksi mm. hiekan, sepelin ja suolan varastointiin.
Erilaisten maa-ainesten varastoinnissa tarvitaan myös betoniseiniä. Nämä seinät, jotka toimitamme elementteinä, saat niin halutessasi asennettuina paikoilleen.

Meillä ei olla mittoihin kangistuneita. Räätälöimme hallin aina tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeen mukaisesti, joten jokaiselle löytyy sopivan kokoinen ja sisältöinen hallirakennus. Kattavaan valikoimaamme kuuluvat mm. lämpöeristetyt hallit, hallilämmittimet sekä betonisokkelit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Teräshallimme sopivat myös kausisäilytykseen.

Tutustu myös kaarihallien muihin käyttökohteisiin sekä hallirakentamiseen »

Tilaa uutiskirjeemme sekä tuote-esitteemme